Irodánk története

1987 - Pénzügyi Jogtanácsosi Iroda Egyesülés
A Pénzügyi Jogtanácsosi Iroda Egyesülést a kétszintű bankrendszer akkori kialakításával létrehozott Magyar Hitel Bank Rt. és érdekeltségi körébe tartozó néhány más vállalat alapította a jogi feladataik ellátására. Irodánk alapítói e társaság munkatársai voltak.

1990 - 217. számú Pénzügyi Jogtanácsosi Munkaközösség
Növekvő igény mutatkozott a fenti bankcsoporton kívül is szolgáltatásaink iránt, és ennek kielégítésére alapítottuk meg a 217. számú Pénzügyi Jogtanácsosi Munkaközösséget, amelyben az alapítók már tagokként vettek részt.

1992 - Gárdos, Benke, Mosonyi, Tomori Ügyvédi Iroda
Az önállósodási folyamat a Gárdos, Benke, Mosonyi, Tomori Ügyvédi Iroda megalapításával vált teljessé. Az Irodát azzal a céllal alapítottuk meg, hogy olyan irodát hozzunk létre, amely specializálódik az általunk művelt szakterületekre, és amelyben a társak szorosan együttműködnek az ügyfelek kiszolgálása érdekében.

2003 - Gárdos, Füredi, Mosonyi, Tomori Ügyvédi Iroda
Füredi Katalin, aki kezdettől munkatársunk volt, névadó partnerként elfoglalta az egyik ügyfelünkhöz távozó egykori alapító tag Benke Gábor helyét.

2004 - Költözés a Váci Utca Centerbe
Működési feltételeink és szolgáltatási színvonalunk javítása érdekében a jelenlegi helyünkre, egy korszerű irodaházba költöztünk.

2006 - Tevékenységünk kiterjesztése
A pénzügyi és a biztosítási szolgáltatások egyre szorosabb összefonódását tapasztalva, tevékenységi körünkbe felvettük a biztosítási jogot, és csatlakozott hozzánk Kovács Zsolt, e jogterület egyik kiemelkedő szakértője.

2008 - A partnerek köre bővül
Kovács Zsolt, Nagy András és Szabó Dániel, tevékenységük sikerességének elismeréseként, Irodánk teljes jogú partnerévé vált.

2014 - A partnerek köre tovább bővül
Gárdos Péter Irodánk partnerévé vált.

2017 - Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda
Irodánk megújult néven folytatja tevékenységét. Célkitűzésünk változatlan maradt: kimagasló színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleink számára a gazdasági élet minden szegmensében.

Irodánkról

Irodánkról